Rome2Rio

Dataran O2 Barton-le-Clay ke bas

Cari Pengangkutan ke Barton-le-Clay

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Dataran O2 dan Barton-le-Clay secara purata mengambil masa 4 j 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 15 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Dataran O2 ke Barton-le-Clay. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

4 j 22 min
Tempoh
56 bt
Jarak
£59
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Dataran O2 Barton-le-Clay ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Dataran O2 dan Barton-le-Clay. Perlepasan paling awal ialah pada 3:50 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 7:42 PTG yang akan tiba ke Barton-le-Clay pada 12:05 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich Station dan mengambil masa purata 4 j 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Barton-le-Clay? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke Barton-le-Clay .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 56.3 bt
  • Tempoh: 4 j 22 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Barton-le-Clay, England?

Pengendali