bas antara Darra dengan Springfield mengambil masa 28 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Darra ke Springfield. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Darra dan Springfield. Perlepasan paling awal ialah pada 12:07 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Darra adalah pada 5:45 PTG yang akan tiba ke Springfield pada 6:13 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Darra ke Springfield? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Darra stesen berlepas dari Springfield stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi 3 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Perkhidmatan Darra Springfield ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Manburgh Tce at Darra station, stop B stesen.
Perkhidmatan Darra Springfield ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Springfield Station stesen.
Jarak antara Darra dan Springfield adalah 10.6 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.