bas antara Courtry dan RER A - Torcy (RATP) secara purata mengambil masa 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 31 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Courtry ke RER A - Torcy (RATP). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Courtry dan RER A - Torcy (RATP). Perlepasan paling awal adalah pada 6:12 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Courtry adalah pada 11:21 PTG yang akan tiba ke RER A - Torcy (RATP) pada 11:53 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Courtry ke RER A - Torcy (RATP)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Courtry stesen berlepas dari RER A - Torcy (RATP) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Perkhidmatan Courtry RER A - Torcy (RATP) ke bas , dikendalikan oleh Marne et Brie, berlepas dari Le Pin - Courtry - Station de Covoiturage stesen.
Perkhidmatan Courtry RER A - Torcy (RATP) ke bas, dikendalikan oleh Marne et Brie, tiba di Gare de Torcy stesen.
Jarak antara Courtry dan RER A - Torcy (RATP) adalah 9.3 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.