bas antara Corbeil-Essonnes dan Stadium Roland Garros secara purata mengambil masa 2 j 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 5 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Corbeil-Essonnes ke Stadium Roland Garros. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Corbeil-Essonnes dan Stadium Roland Garros. Perlepasan paling awal adalah pada 5:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Corbeil-Essonnes adalah pada 7:33 PTG yang akan tiba ke Stadium Roland Garros pada 9:52 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Marché International de Rungis dan mengambil masa purata 2 j 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


2 j 11 min • 2 pertukaran


2 j 17 min • 2 pertukaran


2 j 16 min • 2 pertukaran


2 j 14 min • 2 pertukaran


2 j 11 min • 2 pertukaran


2 j 17 min • 2 pertukaran


2 j 16 min • 2 pertukaran


2 j 14 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Corbeil-Essonnes ke Stadium Roland Garros? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Corbeil-Essonnes ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Corbeil-Essonnes stesen dan tiba di Stadium Roland Garros stesen melalui Marché International de Rungis. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 17 min.
Perkhidmatan Corbeil-Essonnes Stadium Roland Garros ke bas , dikendalikan oleh Evry Centre Essonne, berlepas dari Centre Commercial stesen.
Perkhidmatan Corbeil-Essonnes Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Evry Centre Essonne, tiba di Hôtel de Ville stesen.
Jarak antara Corbeil-Essonnes dan Stadium Roland Garros adalah 32.1 km. Jarak jalan raya ialah 42 km.