bas antara Coomera dan Princess Alexandra Hospital secara purata mengambil masa 2 j 49 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 53 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Coomera hingga Princess Alexandra Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Coomera dan Princess Alexandra Hospital. Perlepasan paling awal adalah pada 6:37 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Coomera adalah pada 7:07 PTG yang akan tiba ke Princess Alexandra Hospital pada 8:00 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Coomera station dan mengambil masa purata 2 j 49 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.



2 j 23 min • 3 pertukaran


2 j 23 min • 3 pertukaran


2 j 21 min • 3 pertukaran


1 j 56 min • 3 pertukaran


2 j 24 min • 3 pertukaran


2 j 24 min • 3 pertukaran


2 j 25 min • 3 pertukaran


1 j 55 min • 3 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Coomera ke Princess Alexandra Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Coomera ke Princess Alexandra Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Coomera stesen dan tiba di Princess Alexandra Hospital stesen melalui Beenleigh station, stop A. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 49 min.
Perkhidmatan Coomera Princess Alexandra Hospital ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Coomera station, stop D stesen.
Perkhidmatan Coomera Princess Alexandra Hospital ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Buranda busway, platform 4 stesen.
Jarak antara Coomera dan Princess Alexandra Hospital adalah 48.7 km. Jarak jalan raya ialah 83 km.