bas antara Coogee dan Randwick Rugby Club, Brook St secara purata mengambil masa 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Coogee hingga Randwick Rugby Club, Brook St. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Coogee dan Randwick Rugby Club, Brook St. Perlepasan paling awal ialah pada 12:09 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Coogee adalah pada 11:39 PTG yang akan tiba ke Randwick Rugby Club, Brook St pada 11:40 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Coogee ke Randwick Rugby Club, Brook St? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Coogee stesen berlepas dari Randwick Rugby Club, Brook St stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Perkhidmatan Coogee Randwick Rugby Club, Brook St ke bas , dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari Arden St Opp Coogee Bay Rd stesen.
Perkhidmatan Coogee Randwick Rugby Club, Brook St ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di Bream St At Brook St stesen.
Jarak antara Coogee dan Randwick Rugby Club, Brook St adalah 170 m. Jarak jalan raya ialah 620 m.