bas antara Coogee dan Glebe Point Road secara purata mengambil masa 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 28 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Coogee hingga Glebe Point Road. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Coogee dan Glebe Point Road. Perlepasan paling awal adalah pada 8:25 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Coogee adalah pada 10:10 PTG yang akan tiba ke Glebe Point Road pada 10:40 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Central Station, Chalmers St, Stand G dan mengambil masa purata 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

46 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran

45 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Coogee ke Glebe Point Road? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Coogee ke Glebe Point Road. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Coogee stesen dan tiba di Glebe Point Road stesen melalui Central Station, Chalmers St, Stand G. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41 min.
Perkhidmatan Coogee Glebe Point Road ke bas , dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari Randwick Rugby Club, Brook St stesen.
Perkhidmatan Coogee Glebe Point Road ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di Glebe Point Rd At Hereford St stesen.
Jarak antara Coogee dan Glebe Point Road adalah 7.9 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.