bas antara Convention dan Pont Alexandre III secara purata mengambil masa 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Convention hingga Pont Alexandre III. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Convention dan Pont Alexandre III. Perlepasan paling awal adalah pada 10:32 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Convention adalah pada 6:08 PTG yang akan tiba ke Pont Alexandre III pada 6:29 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Convention ke Pont Alexandre III? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Convention stesen berlepas dari Pont Alexandre III stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Perkhidmatan Convention Pont Alexandre III ke bas , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Convention - Vaugirard stesen.
Perkhidmatan Convention Pont Alexandre III ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di Montaigne - François 1er stesen.
Jarak antara Convention dan Pont Alexandre III adalah 3.2 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.