bas antara Condesa dengan Bandar Raya Mexico mengambil masa 14 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 35 kali sejam dari Condesa hingga Bandar Raya Mexico. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Condesa dan Bandar Raya Mexico. Perlepasan paling awal adalah pada 6:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Condesa adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Mexico pada 12:12 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Condesa ke Bandar Raya Mexico? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Av. Chapultepec y Valladolid stesen dan tiba di Eje 1 Sur Fray Servando Teresa de Mier - Xocongo stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan Condesa Bandar Raya Mexico ke bas, dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, berlepas dari stesen Av. Chapultepec y Valladolid.
Perkhidmatan Condesa Bandar Raya Mexico ke bas, dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, tiba di stesen Eje 1 Sur Fray Servando Teresa de Mier - Xocongo.
Tempah tiket Condesa Bandar Raya Mexico ke bas anda dalam talian dengan 12go.asia.
Jarak antara Condesa dan Bandar Raya Mexico adalah 4.7 km.