bas antara Colombia dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 51 min dan bas yang terpantas mengambil masa 40 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Colombia hingga Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Colombia dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Colombia adalah pada 11:55 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 12:36 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Atocha dan mengambil masa purata 51 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Colombia ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Colombia ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Colombia stesen dan tiba di Arganda del Rey stesen melalui Atocha. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 51 min.
Perkhidmatan Colombia Arganda del Rey ke bas , dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari Narváez - O Donnell stesen.
Perkhidmatan Colombia Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di Av.Ejército-Pza.Bienvenida stesen.
Jarak antara Colombia dan Arganda del Rey adalah 24.3 km. Jarak jalan raya ialah 32 km.