bas antara Colmar dan Cassano d'Adda secara purata mengambil masa 12 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 54 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Colmar ke Cassano d'Adda. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Colmar dan Cassano d'Adda. Perlepasan paling awal adalah pada 8:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Colmar adalah pada 8:10 PG yang akan tiba ke Cassano d'Adda pada 7:04 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Milano, Autostazione Lampugnano dan mengambil masa purata 12 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Colmar ke Cassano d'Adda? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Colmar ke Cassano d'Adda. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Colmar stesen dan tiba di Cassano d'Adda stesen melalui Milano, Autostazione Lampugnano. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 12 j 2 min.
Perkhidmatan Colmar Cassano d'Adda ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Colmar stesen.
Perkhidmatan Colmar Cassano d'Adda ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Milano, Autostazione Lampugnano stesen.
Jarak antara Colmar dan Cassano d'Adda adalah 328.1 km. Jarak jalan raya ialah 463 km.