bas antara Collins Street dan State Library Victoria secara purata mengambil masa 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Collins Street hingga State Library Victoria. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Collins Street dan State Library Victoria. Perlepasan paling awal adalah pada 12:49 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Collins Street adalah pada 4:23 PTG yang akan tiba ke State Library Victoria pada 4:28 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Collins Street ke State Library Victoria? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Collins Street stesen berlepas dari State Library Victoria stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Perkhidmatan Collins Street State Library Victoria ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Little Collins St/Queen St stesen.
Perkhidmatan Collins Street State Library Victoria ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Melbourne Central/Lonsdale St stesen.
Jarak antara Collins Street dan State Library Victoria adalah 810 m. Jarak jalan raya ialah 1 km.