bas antara Collier Row dan King George Hospital secara purata mengambil masa 31 min dan bas yang terpantas mengambil masa 21 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Collier Row hingga King George Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Collier Row dan King George Hospital. Perlepasan paling awal ialah pada 12:11 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Collier Row adalah pada 11:52 PTG yang akan tiba ke King George Hospital pada 12:14 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Romford Market dan mengambil masa purata 31 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

22 min • 1 pertukaran

33 min • 1 pertukaran

30 min • 1 pertukaran

28 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Collier Row ke King George Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Collier Row ke King George Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Collier Row stesen dan tiba di King George Hospital stesen melalui Romford Market. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31 min.
Perkhidmatan Collier Row King George Hospital ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari Collier Row Roundabout / Rex Close stesen.
Perkhidmatan Collier Row King George Hospital ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, tiba di Barley Lane stesen.
Jarak antara Collier Row dan King George Hospital adalah 4 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.