bas antara Colima dengan Bandar Raya Belize mengambil masa 35 j 36 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Colima ke Bandar Raya Belize. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Colima dan Bandar Raya Belize. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 35 j 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Colima ke Bandar Raya Belize? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Colima ke Bandar Raya Belize. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Colima stesen dan tiba di Bandar Raya Belize stesen melalui México Poniente. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Colima Bandar Raya Belize ke bas , dikendalikan oleh Autovías La Línea, berlepas dari Colima stesen.
Perkhidmatan Colima Bandar Raya Belize ke bas, dikendalikan oleh Autovías La Línea, tiba di Belize City stesen.
Jarak antara Colima dan Bandar Raya Belize adalah 1,649.7 km. Jarak jalan raya ialah 2,127 km.