bas antara Cochem dan Ingelheim am Rhein secara purata mengambil masa 6 j 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 38 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Cochem hingga Ingelheim am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Cochem dan Ingelheim am Rhein. Perlepasan paling awal ialah pada 3:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cochem adalah pada 3:10 PG yang akan tiba ke Ingelheim am Rhein pada 7:48 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Hahn dan mengambil masa purata 6 j 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cochem ke Ingelheim am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Cochem ke Ingelheim am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Cochem stesen dan tiba di Ingelheim am Rhein stesen melalui Hahn. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6 j 27 min.
Perkhidmatan Cochem Ingelheim am Rhein ke bas , dikendalikan oleh ORN Omnibusverkehr Rhein-Nahe GmbH, berlepas dari Cochem Bahnhof stesen.
Perkhidmatan Cochem Ingelheim am Rhein ke bas, dikendalikan oleh ORN Omnibusverkehr Rhein-Nahe GmbH, tiba di Mainz, Hauptbahnhof stesen.
Jarak antara Cochem dan Ingelheim am Rhein adalah 66.7 km. Jarak jalan raya ialah 165 km.