bas antara Cloud 7 Roma Hotel, Rome dan Basilika Santo Peter secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Cloud 7 Roma Hotel, Rome hingga Basilika Santo Peter. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Cloud 7 Roma Hotel, Rome dan Basilika Santo Peter. Perlepasan paling awal adalah pada 7:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Cloud 7 Roma Hotel, Rome adalah pada 11:51 PTG yang akan tiba ke Basilika Santo Peter pada 12:03 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cloud 7 Roma Hotel, Rome ke Basilika Santo Peter? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Cloud 7 Roma Hotel, Rome stesen berlepas dari Basilika Santo Peter stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Cloud 7 Roma Hotel, Rome Basilika Santo Peter ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Corso/Minghetti stesen.
Perkhidmatan Cloud 7 Roma Hotel, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Cavalleggeri/S. Pietro stesen.
Jarak antara Cloud 7 Roma Hotel, Rome dan Basilika Santo Peter adalah 2.3 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.