bas antara Civitavecchia dan Hotel Paba, Rome secara purata mengambil masa 4 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 44 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Civitavecchia ke Hotel Paba, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Civitavecchia dan Hotel Paba, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 9:15 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Civitavecchia adalah pada 9:35 PTG yang akan tiba ke Hotel Paba, Rome pada 1:19 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di C.Ne Cornelia/Caprara dan mengambil masa purata 4 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Civitavecchia ke Hotel Paba, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Civitavecchia ke Hotel Paba, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Civitavecchia stesen dan tiba di Hotel Paba, Rome stesen melalui ROMA | Capolinea Cornelia # f1. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4 j 4 min.
Perkhidmatan Civitavecchia Hotel Paba, Rome ke bas , dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari CIVITAVECCHIA | Viale Baccelli Viale Etruria # f270 stesen.
Perkhidmatan Civitavecchia Hotel Paba, Rome ke bas, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di ROMA | Capolinea Cornelia # f1 stesen.
Jarak antara Civitavecchia dan Hotel Paba, Rome adalah 61.5 km. Jarak jalan raya ialah 78 km.