bas antara Ciudad Lineal dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 1 j 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 58 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Ciudad Lineal hingga Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Ciudad Lineal dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal adalah pada 5:47 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Ciudad Lineal adalah pada 10:18 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 11:29 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Méndez Álvaro dan mengambil masa purata 1 j 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 2 min • 1 pertukaran

1 j 11 min • 1 pertukaran

1 j 16 min • 1 pertukaran

1 j 10 min • 1 pertukaran

1 j 1 min • 1 pertukaran

1 j 7 min • 1 pertukaran

1 j 12 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Ciudad Lineal ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Ciudad Lineal ke Arganda del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ciudad Lineal stesen dan tiba di Arganda del Rey stesen melalui Méndez Álvaro. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 13 min.
Perkhidmatan Ciudad Lineal Arganda del Rey ke bas , dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari Pueblo Nuevo stesen.
Perkhidmatan Ciudad Lineal Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di Av.Valencia-Cementerio Viejo stesen.
Jarak antara Ciudad Lineal dan Arganda del Rey adalah 24.2 km. Jarak jalan raya ialah 33 km.