bas antara Cincinnati dan Winton Rd & Sharon Rd secara purata mengambil masa 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 22 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Cincinnati hingga Winton Rd & Sharon Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Cincinnati dan Winton Rd & Sharon Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:21 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cincinnati adalah pada 11:51 PTG yang akan tiba ke Winton Rd & Sharon Rd pada 12:15 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cincinnati ke Winton Rd & Sharon Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Northside Transit Center - Shelter H stesen dan tiba di Winton Rd & Sharon Rd stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Perkhidmatan Cincinnati Winton Rd & Sharon Rd ke bas, dikendalikan oleh Go Metro, berlepas dari stesen Northside Transit Center - Shelter H.
Perkhidmatan Cincinnati Winton Rd & Sharon Rd ke bas, dikendalikan oleh Go Metro, tiba di stesen Winton Rd & Sharon Rd.
Jarak antara Cincinnati dan Winton Rd & Sharon Rd adalah 16.4 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.