Rome2Rio

Cincinnati Winton Rd 4814 ke bas

Cari Pengangkutan ke Winton Rd 4814

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Cincinnati dan Winton Rd 4814 secara purata mengambil masa 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Cincinnati hingga Winton Rd 4814. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

6 min
Tempoh
2 bt
Jarak
$2
Harga purata
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Cincinnati Winton Rd 4814 ke bas

Bas beroperasi setiap 30 minit antara Cincinnati dan Winton Rd 4814. Perlepasan paling awal ialah pada 12:21 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cincinnati adalah pada 11:51 PTG yang akan tiba ke Winton Rd 4814 pada 11:58 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Cincinnati ke Winton Rd 4814? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Cincinnati ke Winton Rd 4814 .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 2 bt
  • Tempoh: 6 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Cincinnati, OH, Amerika Syarikat dan Winton Rd 4814, OH, Amerika Syarikat?

Pengendali