bas antara Cincinnati dan Edmondson Rd & Rookwood Commons secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Cincinnati hingga Edmondson Rd & Rookwood Commons. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Cincinnati dan Edmondson Rd & Rookwood Commons. Perlepasan paling awal ialah pada 12:24 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cincinnati adalah pada 11:39 PTG yang akan tiba ke Edmondson Rd & Rookwood Commons pada 11:53 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cincinnati ke Edmondson Rd & Rookwood Commons? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Cincinnati stesen berlepas dari Edmondson Rd & Rookwood Commons stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Cincinnati Edmondson Rd & Rookwood Commons ke bas , dikendalikan oleh Go Metro, berlepas dari Martin Luther King Dr & Jefferson stesen.
Perkhidmatan Cincinnati Edmondson Rd & Rookwood Commons ke bas, dikendalikan oleh Go Metro, tiba di Erie Ave & Mooney Ave stesen.
Jarak antara Cincinnati dan Edmondson Rd & Rookwood Commons adalah 6.5 km. Jarak jalan raya ialah 8 km.