bas antara Cholet dengan Jard-sur-Mer mengambil masa 7 j. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Cholet ke Jard-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Cholet dan Jard-sur-Mer. Perlepasan paling awal adalah pada 10:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Cholet adalah pada 10:40 PG yang akan tiba ke Jard-sur-Mer pada 5:40 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Nantes dan mengambil masa purata 7 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cholet ke Jard-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Cholet ke Jard-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Cholet stesen dan tiba di Jard-sur-Mer stesen melalui Nantes. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7 j.
Perkhidmatan Cholet Jard-sur-Mer ke bas , dikendalikan oleh Cars Régionaux Nouvelle-Aquitaine (Deux-Sèvres / 79), berlepas dari Cholet stesen.
Perkhidmatan Cholet Jard-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh Cars Régionaux Nouvelle-Aquitaine (Deux-Sèvres / 79), tiba di Jard-sur-Mer stesen.
Jarak antara Cholet dan Jard-sur-Mer adalah 88.9 km. Jarak jalan raya ialah 209 km.