bas antara Cholet dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 14 j 36 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 j 8 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Cholet ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Cholet dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 7:34 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Cholet adalah pada 8:24 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 10:36 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Nantes dan mengambil masa purata 14 j 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cholet ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Cholet ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Cholet stesen dan tiba di Font-Romeu-Odeillo-Via stesen melalui Nantes. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14 j 36 min.
Perkhidmatan Cholet Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas , dikendalikan oleh SNCF Bus, berlepas dari Cholet Les Halles stesen.
Perkhidmatan Cholet Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh SNCF Bus, tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen.
Jarak antara Cholet dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 557.2 km. Jarak jalan raya ialah 908 km.