bas antara Chittoor dan Saveetha Engineering College secara purata mengambil masa 8 j 47 min dan bas yang terpantas mengambil masa 6 j 10 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Chittoor hingga Saveetha Engineering College. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Chittoor dan Saveetha Engineering College. Perlepasan paling awal adalah pada 10:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Chittoor adalah pada 5:30 PTG yang akan tiba ke Saveetha Engineering College pada 3:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Vellore dan mengambil masa purata 8 j 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Chittoor ke Saveetha Engineering College? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Chittoor ke Saveetha Engineering College. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chittoor stesen dan tiba di FlixBus Chennai - Saveetha Medical College stesen melalui Vellore stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 47m.
Perkhidmatan Chittoor Saveetha Engineering College ke bas, dikendalikan oleh SETC, berlepas dari stesen Chittoor.
Perkhidmatan Chittoor Saveetha Engineering College ke bas, dikendalikan oleh FlixBus India, tiba di stesen FlixBus Chennai - Saveetha Medical College.
Jarak antara Chittoor dan Saveetha Engineering College adalah 101.8 km. Jarak jalan raya ialah 117 km.