Rome2Rio

Chingford Stanmore ke bas

Cari Pengangkutan ke Stanmore

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Chingford dan Stanmore secara purata mengambil masa 2 j 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 34 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Chingford hingga Stanmore. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 j 15 min
Tempoh
19 bt
Jarak
£6
Harga purata
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Chingford Stanmore ke bas

Bas beroperasi setiap 30 minit antara Chingford dan Stanmore. Perlepasan paling awal ialah pada 12:42 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Chingford adalah pada 10:42 PTG yang akan tiba ke Stanmore pada 12:23 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Enfield Bus Garage / Southbury Station dan mengambil masa purata 2 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Chingford ke Stanmore? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Chingford ke Stanmore .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 19.1 bt
  • Tempoh: 2 j 15 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Chingford, England dan Stanmore, London Raya, England?

Pengendali