bas antara Chicago Loop dan Air Terjun Niagara secara purata mengambil masa 14 j 29 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 j 28 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Chicago Loop hingga Air Terjun Niagara. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Chicago Loop dan Air Terjun Niagara. Perkhidmatan berlepas dari Chicago Loop pada 10:05 PG sebelah pagi, yang tiba ke Air Terjun Niagara pada 00:34:35. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Cleveland dan mengambil masa purata 14 j 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Chicago Loop ke Air Terjun Niagara? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Chicago Loop ke Air Terjun Niagara. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chicago stesen dan tiba di Buffalo stesen melalui Cleveland stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14j 29m.
Perkhidmatan Chicago Loop Air Terjun Niagara ke bas, dikendalikan oleh Barons Bus, berlepas dari stesen Chicago.
Perkhidmatan Chicago Loop Air Terjun Niagara ke bas, dikendalikan oleh Barons Bus, tiba di stesen Buffalo.
Tempah tiket Chicago Loop Air Terjun Niagara ke bas anda dalam talian dengan Omio.
Jarak antara Chicago Loop dan Air Terjun Niagara adalah 715.7 km. Jarak jalan raya ialah 833 km.