bas antara Cheb dan Praha hl.n. secara purata mengambil masa 2 j 53 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 35 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Cheb hingga Praha hl.n.. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Cheb dan Praha hl.n.. Perlepasan paling awal adalah pada 6:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Cheb adalah pada 3:20 PTG yang akan tiba ke Praha hl.n. pada 5:55 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cheb ke Praha hl.n.? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cheb stesen dan tiba di Praha, ÚAN Florenc stesen. Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 53m.
Perkhidmatan Cheb Praha hl.n. ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Cheb.
Perkhidmatan Cheb Praha hl.n. ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Praha, ÚAN Florenc.
Tempah tiket Cheb ke Praha hl.n.bas anda dalam talian dengan Omio dan FlixBus.
Jarak antara Cheb dan Praha hl.n. adalah 147.1 km. Jarak jalan raya ialah 170 km.