bas antara Chatuchak dengan Kwan-Riam Floating Market mengambil masa 1 j 18 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Chatuchak hingga Kwan-Riam Floating Market. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Chatuchak dan Kwan-Riam Floating Market. Perlepasan paling awal adalah pada 6:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Chatuchak adalah pada 9:47 PTG yang akan tiba ke Kwan-Riam Floating Market pada 11:05 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 18 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Chatuchak ke Kwan-Riam Floating Market? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Chatuchak stesen berlepas dari Kwan-Riam Floating Market stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 18 min.
Perkhidmatan Chatuchak Kwan-Riam Floating Market ke bas , dikendalikan oleh Department of Land Transport, berlepas dari สวนจตุจักร stesen.
Perkhidmatan Chatuchak Kwan-Riam Floating Market ke bas, dikendalikan oleh Department of Land Transport, tiba di แยกลาดบัวขาว;Lat Bua Khao Intersection stesen.
Jarak antara Chatuchak dan Kwan-Riam Floating Market adalah 17.5 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.