bas antara Chamonix dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 13 j 46 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 j 38 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Chamonix hingga Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Chamonix dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 6:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Chamonix adalah pada 8:15 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 8:53 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Lyon - Gerland Bus Station dan mengambil masa purata 13 j 46 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Chamonix ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Chamonix ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chamonix, Av. de Courmayeur (Gare routière Sud) stesen dan tiba di FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle stesen melalui Lyon - Gerland Bus Station stesen dan Perpignan - Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13j 46m.
Perkhidmatan Chamonix Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, berlepas dari stesen Chamonix, Av. de Courmayeur (Gare routière Sud).
Perkhidmatan Chamonix Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas, dikendalikan oleh liO Occitanie - Pyrénées-Orientales, tiba di stesen FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Place Dr Capelle.
Jarak antara Chamonix dan Font-Romeu-Odeillo-Via adalah 541.6 km. Jarak jalan raya ialah 674 km.