bas antara Century City dan Playa del Rey secara purata mengambil masa 4 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 58 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Century City ke Playa del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Century City dan Playa del Rey. Perlepasan paling awal ialah pada 1:04 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Century City adalah pada 9:24 PTG yang akan tiba ke Playa del Rey pada 5:40 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Hill / 5th dan mengambil masa purata 4 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


3 j 45 min • 2 pertukaran


4 j 1 min • 2 pertukaran


4 j 15 min • 2 pertukaran


3 j 47 min • 2 pertukaran


5 j 33 min • 2 pertukaran


3 j 54 min • 2 pertukaran


3 j 50 min • 2 pertukaran


3 j 30 min • 2 pertukaran


5 j 34 min • 2 pertukaran


3 j 54 min • 2 pertukaran


3 j 50 min • 2 pertukaran


3 j 30 min • 2 pertukaran


5 j 34 min • 2 pertukaran


3 j 54 min • 2 pertukaran


3 j 50 min • 2 pertukaran


3 j 30 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Century City ke Playa del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Century City ke Playa del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Century City stesen dan tiba di Playa del Rey stesen melalui Hill / 5th. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4 j 2 min.
Perkhidmatan Century City Playa del Rey ke bas , dikendalikan oleh Metro Los Angeles, berlepas dari Olympic / Century Park East stesen.
Perkhidmatan Century City Playa del Rey ke bas, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, tiba di Manchester / Pershing stesen.
Jarak antara Century City dan Playa del Rey adalah 12.4 km. Jarak jalan raya ialah 86 km.