bas antara Caserta dengan Torre Specchia Ruggeri mengambil masa 192 h 11 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Caserta ke Torre Specchia Ruggeri. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Caserta dan Torre Specchia Ruggeri. Perkhidmatan berlepas dari Caserta pada 9:10 PTG waktu malam, yang tiba ke Torre Specchia Ruggeri pada 10:09:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Napoli P.zza Garibaldi dan mengambil masa purata 192 h 11 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Caserta ke Torre Specchia Ruggeri? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Caserta ke Torre Specchia Ruggeri. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Napoli P.zza Garibaldi stesen dan tiba di Lecce stesen melalui Lecce stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 192 hari 11j.
Perkhidmatan Caserta Torre Specchia Ruggeri ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Napoli P.zza Garibaldi.
Perkhidmatan Caserta Torre Specchia Ruggeri ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Lecce.
Jarak antara Caserta dan Torre Specchia Ruggeri adalah 351 km. Jarak jalan raya ialah 416 km.