bas antara Carol Stream dengan Bandar Raya Salt Lake mengambil masa 2 h 2 j. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Carol Stream ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Carol Stream dan Bandar Raya Salt Lake. Perlepasan paling awal adalah pada 6:25 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Carol Stream adalah pada 6:25 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Salt Lake pada 8:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Wheaton Metra dan mengambil masa purata 2 h 2 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Carol Stream ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Carol Stream ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Carol Stream stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui Denver Union Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h 2 j.
Perkhidmatan Carol Stream Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh Pace Bus, berlepas dari Chicago Bus Station stesen.
Perkhidmatan Carol Stream Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Pace Bus, tiba di Salt Lake City Intermodal Trans Ctr stesen.
Jarak antara Carol Stream dan Bandar Raya Salt Lake adalah 1,981.2 km. Jarak jalan raya ialah 2,561 km.