bas antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Piazza del Popolo secara purata mengambil masa 1 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 39 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome hingga Piazza del Popolo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Piazza del Popolo. Perlepasan paling awal ialah pada 12:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke Piazza del Popolo pada 12:43 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Pattinaggio dan mengambil masa purata 1 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

44 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
57 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
57 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
57 min • 1 pertukaran
1 j 46 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
39 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
1 j 46 min • 1 pertukaran
56 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
45 min • 1 pertukaran
45 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
58 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome ke Piazza del Popolo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome ke Piazza del Popolo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Pattinaggio stesen dan tiba di P.Le Flaminio stesen melalui Anastasio Ii/Pieralice stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Perkhidmatan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome Piazza del Popolo ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Pattinaggio.
Perkhidmatan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome Piazza del Popolo ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen P.Le Flaminio.
Jarak antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Piazza del Popolo adalah 7.6 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.