bas antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Kota Vatican secara purata mengambil masa 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 22 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome hingga Kota Vatican. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Kota Vatican. Perlepasan paling awal ialah pada 12:11 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke Kota Vatican pada 12:12 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cardo Roma, Autograph Collection, Rome ke Kota Vatican? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Cardo Roma, Autograph Collection, Rome stesen berlepas dari Kota Vatican stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Perkhidmatan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome Kota Vatican ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Pattinaggio stesen.
Perkhidmatan Cardo Roma, Autograph Collection, Rome Kota Vatican ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Anastasio Ii/Pieralice stesen.
Jarak antara Cardo Roma, Autograph Collection, Rome dan Kota Vatican adalah 7 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.