bas antara Cannes dan Port de La Rague secara purata mengambil masa 20 min dan bas yang terpantas mengambil masa 19 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Cannes ke Port de La Rague. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Cannes dan Port de La Rague. Perlepasan paling awal adalah pada 7:04 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Cannes adalah pada 7:28 PTG yang akan tiba ke Port de La Rague pada 7:47 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cannes ke Port de La Rague? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Cannes stesen berlepas dari Port de La Rague stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Perkhidmatan Cannes Port de La Rague ke bas , dikendalikan oleh Pays de Lerins - PalmBus, berlepas dari Mistral Jean Hibert stesen.
Perkhidmatan Cannes Port de La Rague ke bas, dikendalikan oleh Pays de Lerins - PalmBus, tiba di Port de La Rague stesen.
Jarak antara Cannes dan Port de La Rague adalah 7.3 km. Jarak jalan raya ialah 8 km.