Rome2Rio

Calonge Lloret de Mar ke bas

Cari Pengangkutan ke Lloret de Mar

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Calonge dengan Lloret de Mar mengambil masa 230 h 14 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Calonge ke Lloret de Mar. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

230 h 14 j
Tempoh
51 km
Jarak
€13
Harga purata
seminggu sekali
Kekerapan

Jadual Calonge Lloret de Mar ke bas

Bas beroperasi seminggu sekali antara Calonge dan Lloret de Mar. Perkhidmatan berlepas dari Calonge pada 8:46 PTG sebelah petang, yang tiba ke Lloret de Mar pada 11:55:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 230 h 14 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Khamis, 12 November 2026

  •  → 

    Tiba +231 hari

    MoventisMoventis230 h 14 j • 1 pertukaran

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Calonge ke Lloret de Mar? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Calonge ke Lloret de Mar .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 51.3 km
  • Tempoh: 230 h 14 j

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Calonge, Catalonia, Sepanyol dan Lloret de Mar, Sepanyol?

Pengendali