bas antara Calimaya dengan Bandar Raya Mexico mengambil masa 1 j 31 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Calimaya ke Bandar Raya Mexico. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Calimaya dan Bandar Raya Mexico. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 31 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Calimaya ke Bandar Raya Mexico? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Calimaya ke Bandar Raya Mexico. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Calimaya stesen dan tiba di Bandar Raya Mexico stesen melalui Terminal Poniente - Observatorio. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Calimaya Bandar Raya Mexico ke bas , dikendalikan oleh Base de Taxis Bicentenario, berlepas dari Toluca stesen.
Perkhidmatan Calimaya Bandar Raya Mexico ke bas, dikendalikan oleh Base de Taxis Bicentenario, tiba di Terminal Poniente - Observatorio stesen.
Jarak antara Calimaya dan Bandar Raya Mexico adalah 59.3 km. Jarak jalan raya ialah 70 km.