bas antara Caffe' e Cuscino, Rome dan Piazza Di Spagna secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Caffe' e Cuscino, Rome hingga Piazza Di Spagna. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Caffe' e Cuscino, Rome dan Piazza Di Spagna. Perlepasan paling awal ialah pada 12:15 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Caffe' e Cuscino, Rome adalah pada 3:33 PTG yang akan tiba ke Piazza Di Spagna pada 3:48 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Caffe' e Cuscino, Rome ke Piazza Di Spagna? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Caffe' e Cuscino, Rome stesen berlepas dari Piazza Di Spagna stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Caffe' e Cuscino, Rome Piazza Di Spagna ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Volturno/Gaeta stesen.
Perkhidmatan Caffe' e Cuscino, Rome Piazza Di Spagna ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Tritone/Fontana Trevi stesen.
Jarak antara Caffe' e Cuscino, Rome dan Piazza Di Spagna adalah 1.5 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.