bas antara Cádiz dan Arganda del Rey secara purata mengambil masa 9 j 54 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 j 24 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Cádiz hingga Arganda del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Cádiz dan Arganda del Rey. Perlepasan paling awal adalah pada 9:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Cádiz adalah pada 9:25 PTG yang akan tiba ke Arganda del Rey pada 6:49 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Madrid Estación Sur de Autobuses dan mengambil masa purata 9 j 54 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Cádiz ke Arganda del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Cádiz ke Arganda del Rey. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 54m.
Perkhidmatan Cádiz Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Socibus, berlepas dari stesen Terminal de Autobuses de Cádiz.
Perkhidmatan Cádiz Arganda del Rey ke bas, dikendalikan oleh Socibus, tiba di stesen Madrid Estación Sur de Autobuses.
Jarak antara Cádiz dan Arganda del Rey adalah 487.6 km. Jarak jalan raya ialah 614 km.