bas antara Bushwick dan One World Trade Center secara purata mengambil masa 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 48 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bushwick hingga One World Trade Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Bushwick dan One World Trade Center. Perlepasan paling awal adalah pada 6:13 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Bushwick adalah pada 8:35 PG yang akan tiba ke One World Trade Center pada 9:35 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bushwick ke One World Trade Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Bushwick stesen berlepas dari One World Trade Center stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 55 min.
Perkhidmatan Bushwick One World Trade Center ke bas , dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari Fresh Pond Rd/Bleecker St stesen.
Perkhidmatan Bushwick One World Trade Center ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di Church St/Fulton St stesen.
Jarak antara Bushwick dan One World Trade Center adalah 8.2 km. Jarak jalan raya ialah 24 km.