bas antara Buffalo dan George Washington Bridge secara purata mengambil masa 9 j 33 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 j 9 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Buffalo hingga George Washington Bridge. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali sehari antara Buffalo dan George Washington Bridge. Perlepasan paling awal ialah pada 12:55 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Buffalo adalah pada 8:45 PTG yang akan tiba ke George Washington Bridge pada 8:02 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 9 j 33 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

9 j 9 min • 1 pertukaran
9 j 19 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 19 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 19 min • 1 pertukaran
9 j 11 min • 1 pertukaran
9 j 26 min • 1 pertukaran
9 j 12 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 17 min • 1 pertukaran
9 j 10 min • 1 pertukaran
9 j 25 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 21 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 14 min • 1 pertukaran
9 j 10 min • 1 pertukaran
9 j 25 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 21 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 14 min • 1 pertukaran
9 j 10 min • 1 pertukaran
9 j 25 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 21 min • 1 pertukaranTiba hari esok

9 j 14 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Buffalo ke George Washington Bridge? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Buffalo ke George Washington Bridge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Buffalo stesen dan tiba di River Rd At Burdette Ct stesen melalui Port Authority Bus Terminal stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9j 33m.
Perkhidmatan Buffalo George Washington Bridge ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari stesen Buffalo.
Perkhidmatan Buffalo George Washington Bridge ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen River Rd At Burdette Ct.
Jarak antara Buffalo dan George Washington Bridge adalah 466.3 km.