bas antara Bucelas dan Alverca do Ribatejo secara purata mengambil masa 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 20 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Bucelas hingga Alverca do Ribatejo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Bucelas dan Alverca do Ribatejo. Perlepasan paling awal adalah pada 6:35 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Bucelas adalah pada 9:00 PTG yang akan tiba ke Alverca do Ribatejo pada 9:20 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bucelas ke Alverca do Ribatejo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rua Marquês de Pombal stesen dan tiba di R Boca Lara 51 stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Perkhidmatan Bucelas Alverca do Ribatejo ke bas, dikendalikan oleh Carris Metropolitana, berlepas dari stesen Rua Marquês de Pombal.
Perkhidmatan Bucelas Alverca do Ribatejo ke bas, dikendalikan oleh Carris Metropolitana, tiba di stesen R Boca Lara 51.
Jarak antara Bucelas dan Alverca do Ribatejo adalah 6.9 km.