bas antara Bremen dan Ingelheim am Rhein secara purata mengambil masa 10 j 47 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 j 22 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Bremen ke Ingelheim am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Bremen dan Ingelheim am Rhein. Perlepasan paling awal adalah pada 8:30 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Bremen adalah pada 8:30 PTG yang akan tiba ke Ingelheim am Rhein pada 8:38 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Frankfurt Airport dan mengambil masa purata 10 j 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bremen ke Ingelheim am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Bremen ke Ingelheim am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bremen stesen dan tiba di Ingelheim am Rhein stesen melalui Frankfurt Airport. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10 j 47 min.
Perkhidmatan Bremen Ingelheim am Rhein ke bas , dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari Bremen Fernbusterminal stesen.
Perkhidmatan Bremen Ingelheim am Rhein ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di Frankfurt Airport stesen.
Jarak antara Bremen dan Ingelheim am Rhein adalah 349.1 km. Jarak jalan raya ialah 526 km.