bas antara Boulder dan 28th St & Valmont Rd secara purata mengambil masa 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Boulder hingga 28th St & Valmont Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Boulder dan 28th St & Valmont Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 12:40 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Boulder adalah pada 11:40 PTG yang akan tiba ke 28th St & Valmont Rd pada 11:46 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Boulder ke 28th St & Valmont Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Canyon Blvd & 22nd St stesen dan tiba di 28th St & Valmont Rd stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Perkhidmatan Boulder 28th St & Valmont Rd ke bas, dikendalikan oleh Regional Transport, berlepas dari stesen Canyon Blvd & 22nd St.
Perkhidmatan Boulder 28th St & Valmont Rd ke bas, dikendalikan oleh Regional Transport, tiba di stesen 28th St & Valmont Rd.
Jarak antara Boulder dan 28th St & Valmont Rd adalah 1.8 km.