Rome2Rio

Bothell Pioneer Square (Stesen) ke bas

Cari Pengangkutan ke Pioneer Square (Stesen)

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Bothell dengan Pioneer Square (Stesen) mengambil masa 1 j 7 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Bothell ke Pioneer Square (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 7 min
Tempoh
22 bt
Jarak
$3
Harga purata
atas permintaan
Kekerapan

Jadual Bothell Pioneer Square (Stesen) ke bas

Bas beroperasi atas permintaan antara Bothell dan Pioneer Square (Stesen). Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 7 min.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Bothell ke Pioneer Square (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Bothell ke Pioneer Square (Stesen) .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 22.1 bt
  • Tempoh: 1 j 7 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Bothell, WA, Amerika Syarikat dan Pioneer Square (Stesen), WA, Amerika Syarikat?

Pengendali