bas antara Botafogo dan Praia do Leme secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Botafogo hingga Praia do Leme. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Botafogo dan Praia do Leme. Perlepasan paling awal ialah pada 4:13 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Botafogo adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Praia do Leme pada 12:03 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Botafogo ke Praia do Leme? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Mourisco stesen dan tiba di Ministro Viveiros de Castro stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Botafogo Praia do Leme ke bas, dikendalikan oleh Santa Cruz, berlepas dari stesen Mourisco.
Perkhidmatan Botafogo Praia do Leme ke bas, dikendalikan oleh Santa Cruz, tiba di stesen Ministro Viveiros de Castro.
Jarak antara Botafogo dan Praia do Leme adalah 2.1 km.