bas antara Bommasandra dengan Total Sarjapur Rd mengambil masa 1 j 19 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Bommasandra ke Total Sarjapur Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Bommasandra dan Total Sarjapur Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 2:50 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bommasandra adalah pada 2:50 PG yang akan tiba ke Total Sarjapur Rd pada 4:09 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Silk Road dan mengambil masa purata 1 j 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bommasandra ke Total Sarjapur Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Bommasandra ke Total Sarjapur Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bommasandra stesen dan tiba di Total Sarjapur Rd stesen melalui Silk Road. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 19 min.
Perkhidmatan Bommasandra Total Sarjapur Rd ke bas , dikendalikan oleh Kallada Tours and Travels, berlepas dari Bommasandra stesen.
Perkhidmatan Bommasandra Total Sarjapur Rd ke bas, dikendalikan oleh Kallada Tours and Travels, tiba di Ibbaluru stesen.
Jarak antara Bommasandra dan Total Sarjapur Rd adalah 11.4 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.