bas antara Bocholt dengan Bahnhof Empel-Rees mengambil masa 44 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Bocholt ke Bahnhof Empel-Rees. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Bocholt dan Bahnhof Empel-Rees. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 44 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bocholt ke Bahnhof Empel-Rees? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Bocholt ke Bahnhof Empel-Rees. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bocholt stesen dan tiba di Bahnhof Empel-Rees stesen melalui Rees Empel Bf. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Bocholt Bahnhof Empel-Rees ke bas , dikendalikan oleh WB Westfalen Bus GmbH, berlepas dari Bocholt, Bustreff stesen.
Perkhidmatan Bocholt Bahnhof Empel-Rees ke bas, dikendalikan oleh WB Westfalen Bus GmbH, tiba di Rees Empel Bf stesen.
Jarak antara Bocholt dan Bahnhof Empel-Rees adalah 14.4 km. Jarak jalan raya ialah 25 km.