bas antara Beverwijk dan Emmerich am Rhein secara purata mengambil masa 3 j 48 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 30 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Beverwijk hingga Emmerich am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Beverwijk dan Emmerich am Rhein. Perlepasan paling awal adalah pada 11:24 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Beverwijk adalah pada 4:54 PTG yang akan tiba ke Emmerich am Rhein pada 8:24 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di IJmuiden, De Noostraat/Pont Velsen dan mengambil masa purata 3 j 48 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Beverwijk ke Emmerich am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Beverwijk ke Emmerich am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Beverwijk stesen dan tiba di Emmerich am Rhein stesen melalui Arnhem Central Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 j 48 min.
Perkhidmatan Beverwijk Emmerich am Rhein ke bas , dikendalikan oleh Connexxion, berlepas dari Amsterdam Sloterdijk stesen.
Perkhidmatan Beverwijk Emmerich am Rhein ke bas, dikendalikan oleh Connexxion, tiba di Emmerich stesen.
Jarak antara Beverwijk dan Emmerich am Rhein adalah 130 km. Jarak jalan raya ialah 164 km.