bas antara Bento Ribeiro dan Centro secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 47 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Bento Ribeiro hingga Centro. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Bento Ribeiro dan Centro. Perlepasan paling awal ialah pada 3:03 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Bento Ribeiro adalah pada 10:03 PTG yang akan tiba ke Centro pada 10:56 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Bento Ribeiro ke Centro? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Alda stesen dan tiba di BRS 1,2,4: Lavradio stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 5m.
Perkhidmatan Bento Ribeiro Centro ke bas, dikendalikan oleh Internorte, berlepas dari stesen Alda.
Perkhidmatan Bento Ribeiro Centro ke bas, dikendalikan oleh Internorte, tiba di stesen BRS 1,2,4: Lavradio.
Jarak antara Bento Ribeiro dan Centro adalah 18.8 km. Jarak jalan raya ialah 22 km.